Több, mint 15 év szakmai tapasztalat

Társaságunk 2005 megalapítása óta foglalkozik újrahasznosítható hulladékok felvásárlásával Székesfehérváron található, jól megközelíthető telephelyén.

A vállalat fő tevékenységi köre a hulladék- kereskedelem és feldolgozás, ami elsősorban az újrahasznosítható hulladékok begyűjtését, kezelését, ipari felhasználásra való előkészítését jelenti. Ennek érdekében egyéb kiegészítő szolgáltatásokat is biztosítunk.

Partneri kapcsolatok

Vállalkozásunk vevői közt köszönthetjük a jelentősebb hazai fémhulladék feldolgozó üzemeket, akikkel több éves folyamatos kapcsolat alapozza meg a bizalmat és a zökkenőmentes együttműködést. Mindemellett a Társaság pénzügyi függetlenségének fenntartása és garantálása érdekében folyamatosan keressük az új belföldi és export, elsősorban közösségi értékesítési lehetőségeket.

A nagykereskedelmi tevékenység keretén belül állandó beszállítói hálózatunkban gyűjtőkereskedők és ipari gyártóüzemek egyaránt megtalálhatók, de a kiskereskedelmi felvásárlás tekintetében is állandó beszállító magánszemély hálózattal rendelkezünk. Ez egyrészt a közvetlenül feldolgozó társaságok felé történő értékesítés által garantált piacképes felvásárlási árak, másrészt a stabil és pontos fizetőképesség érdeme.

Környezettudatos működés

Az elmúlt pár évben mindenki számára nyilvánvalóvá vált, hogy a „fenntartható fejlődés”, „környezettudatos magatartás” nem üres, hangzatos szavak csupán: a Föld ásványi kincseinek és természeti erőforrásainak csökkenése gazdasági és társadalmi méretű problémát jelentenek.

Mindezek miatt egyéni szinten is fontossá vált a szelektív hulladékgyűjtés, melynek nyomán megvalósítható az újrahasznosítható hulladékok feldolgozása, nyersanyaggá történő alakítása, ezáltal az energiaforrások és a nem újratermelődő ásványok tehermentesítése, nem beszélve a környezeti szennyezés csökkentéséről.

Társaságunk elkötelezett a környezeti terhelés csökkentése és a minőségi munkavégzés iránt, mely a vállalat technológiai folyamatainak kialakítása és továbbfejlesztése során is megmutatkozik. Az évek alatt általunk kidolgozott és következetesen alkalmazott gyakorlati működési rendszer auditálása is megtörtént, így mindezek alátámasztásául ISO9001 és ISO14001 tanúsítással is rendelkezünk.

Folyamatos fejlődés

Folyamatosan törekszünk szolgáltatásaink színvonalának emelésére, a vevő és beszállító partnerek elégedettségének mind teljesebb megvalósítására. Mindezek eszköze a megfelelő képesítéssel és szakképzettséggel rendelkező munkatársak kiválasztása és folyamatos továbbképzése, a cég eszközparkjának bővítése, korszerűsítése, a jogszabály- változások követése és az ahhoz való alkalmazkodás, valamint partnereink egyedi igényeinek rugalmas kezelése.

Társaságunk igyekszik előnyben részesíteni a környezetbarát termelési technológiákat és berendezéseket, de a vállalati működés minden területén megköveteljük a környezettudatos magatartást.

Vállalásunk egyik fő irányvonala igazodik hulladékkezelési tevékenységünkhöz, így a hulladék- hasznosítási arányok növelését az eddigieknél szélesebb körű hulladékkezeléssel és telephelyünk bővítésével kívánjuk megvalósítani.